Weboldalkészítés

Főoldal  /  Weboldalkészítés

Weboldal készítés

A weboldal készítés során fő célként tekintünk arra, hogy a leendő látogatód olyan élménnyel gazdagodjon, ami vásárlásra, ajánlatkérésre ösztönzi! A helyes és pontos megjelenés bármilyen kijelző méreten, a stabil és biztonságos felépítés alapnak tekinthető. A plusz, amiben különbözünk másoktól az a tapasztalat, amit 1999 óta megszereztünk a célpiacod igényeiről.

Mobile first

Ha körülnézel, minden felé telefonjukba temetkező emberekbe botlassz. Az emberek folyamatosan online vannak, így a mobil lett az első kapcsolódási pont, ahol cégeddel találkozhatnak. A weboldal ergonómiai terve is mobilra készül el elsőnek, majd ebből építkezünk felfelé.
Weboldal készítés során különféle kijelzőkön is tökéletesen igazodó honlapot hozunk létre és kiemelten figyelünk az ergonómiára és a sebességre.

Weboldal készítésében segíteni tudunk alábbi szolgáltatásainkkal

  • Bármilyen fajta weboldal készítése egyedi, vagy WordPress tartalomkezelő rendszerrel
  • Webáruház készítés
  • Egyedi programfejlesztés PHP alapon

Így dolgozunk

Megbeszélés

A munka egy (néha több) személyes megbeszéléssel kezdődik. Meghallgatjuk kívánságaid és tanácsainkkal segítünk a számodra esetlegesen ismeretlen területen. Folyamatosan tájékoztatni fogunk és nagyon fogunk igyekezni, hogy megértsd a miérteket is!

Ergonómiai tervezés

A találkozó(k) során megbeszélt munkáról a honlap célcsoportjának figyelembevételével ergonómiai terv (drótváz) készül a felhasználói felületről, menüpontok elhelyezkedéséről, a honlap egyéb elemeiről és kezdetét veheti az alkotói munka.

Weboldal látványtervezés

Elkészülnek a weboldal látványtervek, és a honlap minden részlete körvonalazódik. A látványtervekben a honlap pontos mását kapod, így elkerülhető, hogy olyan kreatív anyag készüljön, ami nem nyeri el tetszésed.

Fejlesztői munka

Az egyeztetett végleges látványtervből elkészül a honlap. Egy védett helyen ezt a folyamatot nyomon követheted.

Tesztüzem

Átadás előtt a honlap többszörös minőség ellenőrzésen és átfogó teszten megy keresztül, amibe Te is bekapcsolódhatsz! Itt még előfordulhatnak hibák, ezért minden ilyet meg kell találjunk, mielőtt a látogatóid találkoznak velük.

Átadás

A hibamentesen átvett munkát feltöltjük végleges tárhelyére és végre számlázhatunk! ;)

Üzemeltetés - Online marketing

Elemzés – Optimalizálás – Elemzés – Optimalizálás – Elemzés…

A honlapot nem elég elkészíteni és feltölteni a tárhelyre. Rendszeresen frissíteni kell, új információkkal ellátni és biztosítani kell a megfelelő helyet a keresőkben.

Neked miben segíthetünk?

Ajánlatkérés