Webáruház készítés

Főoldal  /  Webáruház készítés

WooCommerce webáruház készítés. Webshop WordPress alapokon

Saját fejlesztésű webáruház rendszerünkön kívül dolgozunk open source rendszerekkel is, mint a WooCommerce. A WooCommerce egy testreszabható, nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, amely a WordPressre épül.
WooCommerce Webáruház készítése egyedileg

Egyedi dizájn, egyedileg írt html, css és scriptek, egyedi funkciókkal. Erős versenyhelyzetben lévő cégeknek ajánljuk!

WooCommerce webáruhász készítése Oxygen Builderrel, vagy Divivel

A dizájn itt is lehet egyedi, vagy választhat sablon megoldást. Népszerű honlapépítő szoftverek használatával, mint az Oxygen, vagy a Divi kerül az oldal elkészítésre!

Egyedi webáruház készítés

Legtöbb munkánk egyedi webáruház készítés, melyben saját fejlesztésű webáruház rendszerünket alkalmazzuk az igényeknek megfelelően. A webáruház szoftverünk első változata 2005-ben született, amit folyamatosan frissítünk. Sikerült megalkotnunk egy olyan online értékesítő rendszert, amely a végletekig automatizálható és tartalmazza mindazon finomságokat és professzionális eszközöket, mellyel az eladásai számát emelni tudjuk.

Webáruház készítés során is nagy hangsúlyt fektetünk a keresőbarát kialakításra, és a vevőbarát felépítésre. Segítségedre leszünk, hogy megértsd a vásárlóid igényeit, az írott és íratlan szabályokat. Mérhető és ellenőrizhető módon, konverzióra* optimalizálva.
*Konverzió: A konverzió a látogató által teljesített üzleti cél(oka)t jelenti. Pl vásárlás, ajánlatkérés, vagy a vásárló feliratkozik a hírlevélre. A konverziót az adott üzleti környezet határozza meg és több féle is lehet. Ezen célok elérésére mérhető megoldások egész sokaságának értékesítési tölcsérebe szervezése a munkánk.

Neked miben segíthetünk?

Ajánlatkérés