Referenciáink

Főoldal  /  Referenciáink

Referenciáink

Munkáink közül mutatnánk be néhányat a teljesség igénye nélkül.
Egyedi weboldalkészítés

Egyedi weboldal mindennel (is) összekötve

2004-es indulása óta már kb a tizedik verzióban terveztük újra! Folyamatosan fejlesztjük a háttérfunkciókat. Az általunk fejlesztett rendszer kezel és felügyel minden diákmunkával kapcsolatos műveletet a diákok jelentkezésén keresztül a beosztások és egyéb szervezőfunkciókon keresztül egészen a bejelentésekig, online szerződéskötéssel. A honlap összekötésben áll vállalatirányítási rendszerrel, nagyon fejlett marketingfunkciókat biztosító szoftverekkel és kommunikációs kiegészítőkkel.

Kifejezetten erős SEO versenyző. A megrendelőknek olyan szintű versenyelőnyt és növekedést tett lehetővé, hogy a munkakapcsolat 2007-ben üzlettársivá erősödött. Óriási büszkeség és mérhetetlen felelősség egy ekkora rendszert fejleszteni és üzemeltetni!

Egyedi webáruház készítés, arculattervezés az olasz borok és a prosecco szerelmeseinek

Olasz Megrendelőink magyarországi tevékenységéhez szükségük volt egy kifejező arculat megtervezésére, illetve könnyen adminisztrálható és nagyon rugalmas webáruház rendszerre. Az oldalt a saját áruházmotorunk hajtja.

WordPress Weboldalkészítés

Egyedi WordPress oldal.

A dizájn és az egyedi WordPress sablon elkészítése volt a munkánk több nyelvű felületen. Már a sokadik oldal és megbízás a Megrendelőtől! Örülünk, hogy egy ilyen professzionális szerviz, aki egyedülálló szakértelemmel rendelkezik, minket választ már hosszú-hosszú évek óta.

Webáruház készítés

Egyedi webáruház készítés saját motorunkkal

A Camion Express hátfal alkatrész webáruháza saját motorunkkal hajtva összekötve a belső szerviz programmal, raktárkezelővel, rengeteg hasznos funkcióval.

WordPress Weboldalkészítés

Egyedi WordPress oldal készítése

Iráni megrendelőnk részére egyedi dizájn és WordPress egyedi sablon készítése volt a feladatunk. A Studentguide azon iráni hallgatóknak jelent segítséget, akik hazánkban tanulnának. Kiváló csapat áll a megrendelői oldalon és a remek együttműködés során sok autentikus iráni édességet kaptunk. A munka alatt kezdtünk el többen meghízni! :) Köszönjük!

Webáruház készítés - Divi

WooCommerce webáruház készítés Divi-vel

Különösebb sallang nélküli egyszerű webáruház készítés volt a feladatunk. Nincsenek bonyolult funkciók. Egy ilyen áruházrendszer nagyon költséghatékony és a legapróbb részletekig testreszabható. Igény esetén bármikor nagyon gyorsan bővíthető új funkciókkal. Egyszerűen és könnyen üzemeltethető.

További munkáink szintén a teljesség igénye nélkül! :)

WordPress weboldal készítése
WordPress weboldal készítés a Derby csoportnak.
WordPress weboldal készítés.
WordPress weboldalkészítés
Vin Vin étteremlánc WordPress weboldala
Egyedi weboldal készítés
Egyszerű, gyors egyedi weboldal készítés volt a feladatunk.
WordPress weboldal készítése
WordPress weboldal készítés
Egyedi weboldal készítése és portálrendszer fejlesztés
Egyedi weboldal és portálrendszer készítése.
Weboldalkészítés
Egyedi gyors weboldal.
WordPress weboldal készítés
WordPress weboldal készítés.
Weboldalkészítés
Egyedi weboldal készítése.
WordPress weboldal készítése.
WordPress weboldal készítés
WordPress weboldal készítés.
És még sokan mások...

Neked miben segíthetünk?

Ajánlatkérés