Rólunk

Főoldal  /  Rólunk

Célunk, hogy értékesíts!

1999-es kezdetektől első számú küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk fejlesztett honlapok, online és offline eszközök mind az értékesítést segítsék elő. Ezen idő alatt egyedülálló szakmai tapasztalatokkal gazdagodtunk.

Kik vagyunk, mit csinálunk?

Értékesítést elősegítő Internet alapú rendszereket (weboldal, webáruház) fejlesztünk, programozunk, reformálunk. Tesztelünk elemzünk és optimalizálunk. Grafikai munkákat végzünk és otthonosan mozgunk a közösségi felületeken is. Megrendelőink céljai elérésére mérhető megoldásokat alkalmazunk. 

Az euSalesman egy kisvállalkozás egy nagy, tőkeerős cégcsoporton belül. A cégcsoport központi irodája a belvárosban található. Három szinten több mint 100 elhivatott munkatárs dolgozik az euJobs HR-Group munkatársaként.

Mikor válassz minket?

Akkor lehetünk a legjobb választás, ha

- van már valamennyi tapasztalatod az online világban,
- volt, vagy jelenleg is van weboldalad, webáruházad és tudod, hogy egy-egy eredmény mögött mennyi munka van a Te és a mi oldalunkon is,
- érdekel a Neked készített munka,
- vannak kérdéseid, de válaszaid is!

Sokunk 20+ év tapasztalattal rendelkezik. Dolgozunk közismert vállalatokkal és egészen pici vállalkozásokkal is. Ennyi év tapasztalatával a hátunk mögött is folyamatosan tanulunk. Nagy lojalitással és empátiával dolgozunk. Oda fogunk figyelni rád!

Ha mellettünk döntesz, akkor partnerek leszünk, ami Megrendelői oldalról is igényel odafigyelést és nem kevés energiát. Kérjük, erre készülj fel!

Néhány idézet tőlünk

 • “Célunk, hogy átlagos cégeket átlagon felüli eredményekre tegyünk képessé!”

  Kardos Attila
  tulajdonos
 • “Az elvégzett munkának nincs konkurenciája!”

  Pataki Zoltán
  ügyvezető igazgató
 • “Arra törekszünk, hogy Partnereinkkel fennálló kapcsolatunkat a legmagasabb fokú korrektség jellemezze!”

  Heincz Norbert
  ügyvezető igazgató

Neked miben segíthetünk?

Ajánlatkérés